Stort hesteshow på Koldinghus

26-04-2019 09:14

Britt Carlsen

I anledning af H.K.H. Prinsesse Benediktes 75-års fødselsdag og åbning af udstillingen ”Prinsesse af Tiden” på Koldinghus, har Dansk Varmblod sammensat et festligt og underholdende showprogram

Dansk Varmblods protektor H.K.H. Prinsesse Benedikte, fylder 75 år, og det fejres med at festligt show på Koldinghus. Det er Dansk Varmblods showudvalg, der har sammensat programmet, som bliver et festfyrværkeri af heste og musik.

Underholdningen starter i morgen lørdag, når byens butikker åbner, hvor Gardehusarregimentet vil ride igennem byen op til Koldinghus, mens der samtidig er ponytrækning på Koldinghus arrangeret af Kolding Rideklub. Både før og efter det store hesteshow vil Spejderbevægelsen, som prinsessen også er protektor for, have aktiviteter på Koldinghus.

Det store hesteshow løber af stablen i tidsrummet kl. 11.00 til kl. 12.30, hvorefter selve udstillingen åbner. I showet vil man opleve Gardehusarregimentet, lige som der vil være både voltigering, para-dressur, mounted games, rideskolekvadrille samt en opvisning af de danske landsholdsryttere i dressur, Cathrine Dufour og Daniel Bachmann Andersen. Desuden vil den fra Dansk Varmblods gallashow så velkendte artist, Rosi Hochegger, optræde med sin plettede hest, og sangerinden Julie Berthelsen kommer og pryder showet med sin smukke stemme. Der er altså lagt op til et flot og festligt program i Kolding på lørdag, hvor der er gratis entre.

Som man kan se af billederne, står Dansk Varmblods direktør Casper Cassøe i spidsen for et engageret hold af hjælpere, som er i fuld gang med at ændre Parkeringspladsen i staldgården på Koldinghus til en velplaceret ridebane komplet med tribuner og vip-telt.  

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen