Straight Horse Ascenzione til Helen Langehanenberg

20-11-2018 16:07

Den yderst succesfulde internationale rytter, Helen Langehanenberg, har nu takket være sin sponsor, Tiffany Goldman, fået endnu en lovende hest til fremtiden, nemlig UVM-finalisten Straight Horse Ascenzione

Copyright Ridehesten.com
Victoria E. Vallentin og Straight Horse Ascenzione.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den 5-årige sølvmedaljehoppe Straight Horse Ascenzione e. Blue Hors Zack /Blue Hors Don Schufro er opdrættet af Stutteri Straight Horse og er helsøster til den tredobbelte verdensmester, Sezuan. Det er ikke uden grund, at Tiffany og Helens valg faldt på den feminine og særdeles velgående hoppe, som til trods for sin unge alder allerede har været med i medaljerækken adskillige gange.

Som 3-års blev hun tildelt en sølvmedalje ved Dansk Varmblods Eliteskue, mens hun året efter kvalificerede sig til DRF's championatsfinale for 4-års. I 2018 tog den unge hoppe endnu et vigtigt skridt op ad karrierestigen, da hun med Helgstrand Dressages rytter, Victoria Vallentin, red sig ind på en andenplads i trøstefinalen ved unghesteverdensmesterskabet i hollandske Ermelo og dermed indløste en finaleplads, hvor hun sluttede på en flot 8. plads blandt verdens bedste 5-års heste.

– Ascenzione er udtryksfuld og stort gående – en modelhest, som enhver ønsker sig. Hun er utrolig nem, har tre fremragende grundgangarter, lærer ekstremt hurtigt og har allerede bevist sit værd på den internationale scene. Nu er det op til mig at føre hende videre i sporten – og med den arbejdsvilje, som hun lægger for dagen, er jeg sikker på, vi kan nå hele vejen, fortæller Helen Langehanenberg begejstret.

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Vi er utrolig glade for, at Ascenzione nu fortsætter sin uddannelse under Helen Langehanenberg. Helen har kompetencerne qua sine mangeårige erfaring og Ascenzione har kapaciteten til at nå hele vejen til tops. Helen har adskillige gange selv uddannet sine heste fra rå til Grand Prix og jeg glæder mig til at se, hvad fremtiden bringer for de to. For der er ingen tvivl om, at her har vi fundet et perfekt match, fortæller Andreas Helgstrand.

Helen Langehanenberg holder til i den tyske by Billerbeck sammen med sin mand og to børn. Hun har en lang dressurkarriere bag sig, men de fleste husker sikkert, da hun vandt holdsølv ved OL i London i 2012 og individuelt blev placeret som nummer 4 på Damon Hill eller holdguld ligeledes på Damon Hill til EM i Herning i 2013 samt sølv individuelt. Derudover har hun adskillige Grand Prix-sejre på internationalt niveau på Damsey FRH og Suppenkasper samt flere sejre i det tyske bundeschampionat og ved de tyske dressurmesterskaber.

Straight Horse Ascenzione er endnu en succesfuld hest i perlerækken af topheste fra Stutteri Straight Horse ved Mogens Pedersen i Allerød. Vi har netop hørt om Straight Horse Don Tamino, der med Philine Brunner er udtaget til det schweiziske bruttolandshold, guldmedaljehoppen Straight Horse De Milla, som har kvalificeret sig til unghestechampionatet i Herning i 2019 med 3. højeste karakter på landsplan. I rækken af succeshistorier hører også avlshingsten Straight Horse Sir Romance, som ejes i samarbejde med Helgstrand Dressage.

/Pressemeddelelse.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen