Succes for springrytterne i udlandet

15-05-2021 13:09

Flere danske springryttere er i denne weekend afsted til internationale stævner i Europa og her har de danske ryttere redet placeringer hjem i både Slovakiet, Tyskland og Belgien

Copyright Ridehesten.com
Theodor Linde og Salto des Nauves H D C. Foto: Ridehesten.com/Ida K. Dalgaard

De danske springryttere er taget afsted til forskellige stævner i udlandet denne weekend og her har de vist skræmmende styrke. 

I slovenske Samorin var de danske ungryttere i går i topform, da de vandt Nations Cuppen, som man kan læse mere om HER. Et relativt urutineret juniorhold placerede sig efterfølgende som nummer seks ud af 12 hold i deres Nations Cup, hvor det danske hold bestod af Josephine Christian Jacobsen, Line Busk Heltborg, Victoria Sophia Hjorth-Madsen og Mette Askham Jensen. 

Efterfølgende var de to unge herre, 18-årige Theodor Linde og 21-årige Konstantin Deeken Künnemann med helt fremme i fredagens 145, hvor de blev placeret som nummer syv og otte med henholdsvis Salto des Nauves H D C e. Tlaloc M/Le Sartillais og AK's Crowney e. Cartani 4/San Patrignano Cassini. Det medførte samtidig at de er kvalificeret til søndagens 160 cm Grand Prix.

Her til formiddag blev Philippa Wildfang Linde nummer tre i Youngster-finalen på 6-årige Kristal e. Callahan Vdl/Concorde

Se alle start - og resultatlister fra stævnet HER.

Copyright Ridehesten.com
Jennifer Pedersen med Diavoltan Old. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

I tyske Herzlake er den danske nationalmelodi blevet spillet både i dag og i dag efter toppræstationer for både Nicolas Pedersen og Jennifer Pedersen. 

I gårsdagens Youngster Tour for 6 - og 7-års heste blev det til dansk sejr, da Nicolas Pedersen og 7-årige Tailormade Chalou Sem e. Tailormade Chaloubet/Tailormade Stardust red en fejlfri rundt i tiden 62,28 sekunder. I samme klasse blev Jennifer Pedersen på Carlsson HC nummer tre efter en nulrunde i tiden 63,92 sekunder. 

Her til formiddag var Jennifer Pedersen igen flyvende, da hun med Diavoltan Old e. Dirado/Acord II vandt CSI2* 140 cm efter en fejlfri tur. 

Se alle start - og resultatlister fra stævnet HER.

Copyright Ridehesten.com
Maria Hjorth Frederiksen og DV-hoppen Dublé. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Ved stævnet i Opglabbeek, Belgien er det også blevet til flere sejre og placeringer for både danske ryttere og DV-heste. I fredagens 5-års klasse sejrede norske Simon Yde på DV-hesten Cordino e. Cornettino/ Linaro (opdr. Hans Jørgen Juhl og Asbjørn Lauritsen) som i 2019 blev fremstillet hingstekåring i Dansk Varmblod 2019. I gårsdagens klasse formåede de at ride den hurtigste nulrunde af alle, mens danske Peter Moos og Miss App-M e. Bøgegårdens Apollo/Baloubet du Rouet (opdr. Karen Kappel) blev nummer fire i samme klasse. 

Ud af hele 81 starter formåede Maria Hjorth Frederiksen og DV-hoppen Dublé e. Diament de Semilly/Equest Carnute (opdr. Carsten Carstensen) at være med i topplaceringerne, da de blev nummer fire i CSI2* 145 cm (LR).

Se alle start - og resultatlister fra stævnet HER.

Se Maria og Dublés omspringning herunder.

Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing