Ungrytterne har netop vundet Nations Cup i Samorin

14-05-2021 12:06

Annika Knudsen Lorentsen

De fire danske ryttere, som i dag repræsenterede Danmark i ungrytternes Nations Cup, formåede at holde sig fejlfrie gennem begge runder, og ligeledes i omspringningen, og efter en god tid i omspringningen, sikrede holdet sig den samlede sejr foran Italien

Copyright Ridehesten.com
Theodor Linde og Especially Ultra Z. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I alt var der ni hold til start i dagens Nations Cup for ungryttere ved det internationale stævne i Samorin i Slovakiet. Både de danske og de italienske ryttere formåede at ende med samlet nul fejl i både første og anden runde, og dermed skulle det afgøres i en omspringning, hvilken af nationerne der ville ende med den samlede sejr.

De fire danske ekvipager leverede alle stabile ridt i alle runder. 18-årige Theodor Linde med Especially Ultra Z red fejlfrit i begge runder, mens de havde et enkelt nedslag i omspringningen. Et nedslag, der dog kunne fratrækkes det endelige resultat, idet, at holdets øvrige tre ryttere red fejlfrit i omspringningen. 

Copyright Ridehesten.com
Maria Barnewitz Schou og Seana 2 leverede i dag tre fejlfrie runder. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

18-årige Gustav Christian Jacobsen og Chaccorina leverede en runde med 4 fejl og en fejlfri runde, mens de også var fejlfrie i omspringningen. Maria Barnewitz Schou, som ligeledes er 18 år, og Seana 2 leverede fejlfrie tid hele vejen igennem, mens 21-årige Philippa Wildfang Linde med Carreau of Greenhill Z red fejlfrit i første runde, og i omspringningen. Ekvipagen, som var fjerde rytter på holdet, behøvede nemlig ikke at ride anden runde, idet, at de øvrige tre ryttere allerede havde sikret et samlet resultat på nul fejl. Derfor sparrede Philippa klogeligt kræfterne til omspringningen, hvor hun sørgede for, at sejren blev sikret, foran Italien, som også endte med nul fejl i omspringningen, men med en langsommere tid, end de danske ryttere. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Gustav er faktisk fortsat juniorrytter året ud, men på trods af, var han i dag udvalgt til at repræsentere ungrytterlandsholdet. Både Theodor og Maria rider deres første år som ungryttere, så det var altså tre unge ryttere, som sammen med lidt mere rutinerede Philippa Wildfang Linde, sikrede sig en flot sejr i dagens Nations Cup. 

Senere i dag er det de danske juniorryttere, der skal i aktion. 

Følg start- og resultatlister fra stævnet her. 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen