Hvem skal holde EM i 2025?

17-09-2023 14:35

Annika Knudsen Lorentsen

Budrunden for afholdelse af EM i 2025 er genåbnet for springning, paradressur og military, mens det står klart, at det kun er Samorin der har budt ind på afholdelsen af mesterskabet i dressur

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Europamesterskaberne 2023 er nyligt overstået, og det får de fleste ridesportsentusiaster til at kigge frem mod 2025, hvor det næste EM skal afholdes. FEI er i fuld gang med at arbejde på at finde arrangørerne til det kommende mesterskab, og de har lige meldt ud, at de har genåbnet for bud til afholdelse af mesterskaberne i springning, paradressur og military, mens der er bydere på dressur, kørsel, distance og voltigering. 

I dressur er det den anerkendte slovakiske stævnearrangør i Samorin der har budt ind, mens der i kørsel er bud fra både Kladruby nad Labem i Tjekkiet og Lähden i Tyskland. I distance har Aborea og Castiglione del Lago, begge i Italien, budt ind. I voltigering er der tre bydere, og det drejer sig om Ermelo i Holland, Le Mans i Frankrig og Britenfurt i Østrig. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

I springning, paradressur og military er der derimod ikke offentliggjort nogle bydere, og FEI inviterer bydere til at byde ind på afholdelsen af disse mesterskaber. 

Se mere på FEI's side her.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen