Dresler 6'er i Pony Trophy finalen

30-12-2022 17:48

Mille Albinus Hjermitslev

I dag placerede Olivia Dresler og Jasmines Holly sig som en af de bedste i Pony Trophy Grand Prix'en blandt Europas bedste ponyekvipager. Læs med for at høre, hvad Olivia har at sige om dagens resultat

Copyright Ridehesten.com
Foto: Jumping Mechelen
Nyheden fortsætter efter annoncen

De 20 bedste ponyryttere fra kvalifikationerne i FEI Pony Trophy har i denne weekend redet finale i Mechelen. Efter de to første dage gik de 15 bedste videre til finalen søndag. Her var den danske springrytter Olivia Dresler med ponyen, Jamines Holly e. Weststar Sunny i blandt. Efter to flotte runder lå ekvipagen som nummer fem og tog fem fejl med i finalen.

Grand Prix'en forløb over to runder på to svære 135 cm baner, hvor Olivia og Holly viste et yderst flot niveau. Det blev uheldigvis til en enkelt nedrivning i hver runde for ekvipagen, hvilket gav dem 13 fejl samlet. Dette blev nok til at placere sig som nummer seks blandt Europas bedste ponyekvipager. Vinderen af Pony Trophy blev irske Ben Walsh med ponyen, Derryvane Belle, der ligeledes havde fem fejl med sig i finalen, men leverede to fejlfri runder i Grand Prix'en.

Om resultatet i dag udtaler Olivia Dresler til Ridehesten: 
- Jeg er så glad og stolt over min dygtige pony Holly. Hun sprang fantastisk i begge finalerunder med kun et enkelt let nedslag i begge runder. Begge runder var 135, og det var bygget både stort og svært. Jeg havde 5 fejl med fra de to første dage og lå samlet 5. og endte samlet som nr. 6 efter dagens finale. Kun en enkelt bom fra en plads på podiet. Vi var 15 der var gået videre til dagens finale og kun 10 gik videre til 2. finalerunde i dag. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Derudover fortæller hun om, hvordan det har været at ride ved World Cup-stævnet i Mechelen: 
- Det har været en fantastisk oplevelse at deltage i Mechelen. Vi har set verdens bedste ryttere ride ranking klasser og atmosfæren i hallen var fantastisk. Publikum var fantastiske og det var en fed fornemmelse at ride i hallen.  

Resultat fra FEI Pony Trophy finalen.

 

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald