Tætte afgørelser i dagens ECCO Cup i Sundeved

18-09-2021 18:20

Christine Krogh Frausing
Skribent

Weekendens første ECCO Cup klasser er afgjort, og nu venter de sidste klasser i morgen i denne 2. kvalifikation. Rytterne har udvist højt niveau i dag, så det bliver spændene at se, hvordan de klarer sig i hhv. Kür og Grand Prix i morgen

Copyright Ridehesten.com
Sophia Boje Obel og Brilliant. Foto: Ridehesten / Maria Lerche Mortensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I Sundeved Rideklub afholdes der denne weekend ECCO Cup for Junior, Ungrytter og U25. De har i dag været i ilden for første gang i denne 2. kvalifikation, og morgen skal de ride igen, hvor Junior og Ungrytterne skal ride deres Kür, og U25 skal ride Grand Prix.

Dagens første klasse var ECCO Cup for Juniorryttere. Her var der 30 ryttere til start, og alle placerede ryttere red til mere end 70%. Vinderen blev Sopia Boje Obel Jørgensen, der sammen med Brilliant e. Bretton Woods / Diamond Hit, red til 74,693%.

Placeret som nummer 2 blev Sophia Ludvigsen, der red på Blue Hors Quintana e. Quantensprung / Desperados. Sammen fik de en score på 74,649%, og var altså kun 0,044% fra Sophia Obel.

På tredjepladsen i dag bliver det Annabelle Rehn, der med Vestervangs Garson e. De Noir / Ragazzo, red til 73,245%.

Copyright Ridehesten.com
Ida Kirstine Bjørn og Søgård Ballerina. Foto: Ridehesten / Maria Lerche Mortensen

 

 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Ungrytterne

Der var 20 ryttere til start bland ungrytterne, og bedst af dem var Ida Kirstine Bjørn. Med sig havde hun Søgård Ballerina e. Bøgegårdens Boney M / Bøgegårdens Laurino, og sammen red de til 70,307%. 

Placeret som nummer 2 blev det Cecilie Hedegaard og Silhuet e. Blue Hors Don Olymbrio / Bribaldi. De red til 69,430%.

På tredjepladsen bliver det Josephine Rathje Facius, der red på Stand Proud e. Skovens Rafael / Patriot. De blev belønnet med 69,166% i dagens klasse.

Copyright Ridehesten.com
Laura Jarlkvist Rasmussen og Åtoftens Dornier. Foto: Ridehesten / Britt Carlsen

U25

Blandt U25 rytterne var 4 ekvipager til start, men det forhindrede ikke en meget tæt afgørelse. Første rytter i klassen, Laura Jarlkvist Rasmussen vandt med 70,877%, Laura red på vallakken Åtoftens Dornier e. De Noir / Rambo. Karoline Rohmann lænede sig tæt op af Laura, men sluttede med 70,658%, sammen med Jakas Don Louvre e. Blue Hors Don Romantic / Lauries Crusador XX.

Find resultater her

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen