Tag familien med til Riders Cup

02-08-2016 13:33

Ann-Sofie Skovlund Eriksen

De første heste og ryttere er allerede ankommet til stævnepladsen hos Riders Cup i Herlufmagle, der i denne uge fra den 3.-7. august, er værter for et stort internationalt springstævne med deltagere fra mere end 10 forskellige nationer verden over og mere end 450 heste tilmeldt 

- Det er flere heste end nogensinde før, fortæller Henrik Mårlev, som er en del af det store og entusiastiske team bag klubben.
 
Denne uges stævne byder ikke kun på topproffessionel ridning, der er nemlig også sørget for at hele familien kan have det sjovt. Der er gjort klar til hoppeborg og ponytræk for de mindste, mens der fredag aften er indbudt til fest med god mad, livemusik og DJ. Lørdag aften skal publikum heller ikke snydes for den gode underholdning, der afholdes nemlig en spændingsfyldt six-bar konkurrence. Trænger man i løbet af weekenden til en pause, kan man passende nyde en fredelig gåtur i de smukke omgivelser, Riders Cup har at byde på - de er nemlig placeret klods op af Tybjerg Skov.
 
Sidste weekend blev der, som et led i optakten til det store stævne, afholdt et landsstævne med ryttere fra både Danmark og Sverige. Her blev det til mange flotte ridt og placeringer til de dygtige ekvipager, hvor også stævnearrangør og ejer af det der går under “Danmarks smukkeste springbane”, Glen Nielsen selv var til hest og red en flot nulrunde på hoppen Greta-Gisa.
 
Se det fulde program HER
 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen