Tag hele familien med til Eliteskue

08-09-2011 15:21
Avl
Dansk Varmblods PAVO Eliteskue 2011 med Dansk Hesteforsikring Youngster Cup finder i dagene 9.-11. september sted på Vilhelmsborg. Fredag er der gratis entre for alle og hele weekenden er der gratis entre for børn under 15 år
Copyright Ridehesten.com
Hovedbygningen på Vilhelmsborg rummer Dansk Varmblods sekretariat, der under Eliteskuet er flyttet til den store opvisningshal, hvor alt foregår i dagene 9.-11. september (Foto: Ridehesten.com).

Når Dansk Varmblod i den kommende weekend afholder Eliteskue på Vilhelmsborg, vil Danmarks nationale hestesportscenter syd for Århus blive gæstet af op imod 300 heste af ypperste kvalitet. Der vil blive konkurreret om titlerne som årets bedste i Dansk Varmblod – lige fra føl til unge hopper og konkurrenceheste. Under lørdag aftens auktion vil der endda være mulighed for at erhverve sig nogle af morgendagens stjerner under Elitefølauktionen, der også transmitteres direkte via live streaming på Ridehesten.com. Der er lagt op til hygge for hele familien i den store opvisningshal, bl.a. med masser af stande i hallen og i indgangsteltet. Fredag er der gratis entre for alle og hele weekenden er der gratis entre for børn under 15 år og der er tilmed en børnespringbane for de mindste.

Eliteskuet finder sted INDENDØRE i den store opvisningshal med undtagelse af fremvisning af de nykårede dressurbetonede hopper, der fremvises på gårdspladsen søndag morgen.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen