Tag på efterskole med din hest

02-11-2020 14:30

Marie Helene Rigård Rohleder

Magasinet Ridehesten i november sætter fokus på efterskoler med hest på skemaet. Vi har besøgt en håndfuld efterskoler og talt med elever, lærere og forstander for at blive klogere på efterskolelivet til hest. Overvejer du at tage på efterskole med din hest - så læs mere her!

Copyright Ridehesten.com
Elever fra hestelinjen på Thorsgaard Efterskole i Hobro. Foto: Ridehesten.com/ Marie Rohleder
Nyheden fortsætter efter annoncen

Faglig, personlig og social udvikling. Det er dét som et efterskoleår handler om. Heldigvis for de mange unge ryttere er der mange efterskoler, som har hest på skemaet, så man ikke behøver at undvære ridning eller samværet med hestene, når efterskolelivet frister. 

I det nye Ridehesten sætter vi spotlys på efterskolelivet til hest. Køb bladet her og læs mere. 

– Det er fantastisk at gå på efterskole. Jeg har fundet en ro i mig selv, og jeg er blevet bedre til at holde af mig selv. Her er du aldrig alene, fortæller Malthe Høst på 16 år, som går i 10. klasse på Thorsgaard Efterskole i Hobro. Her går han på hestelinjen, hvor han har sin egen tinker Pelle med. 

Copyright Ridehesten.com
Malthe Høst med Pelle. Foto: Ridehesten.com/ Marie Rohleder
Nyheden fortsætter efter annoncen

Køb abonnement på Ridehesten og læs vores store tema om efterskoler med hest lige her. 

I det nye Ridehesten magasin har vi blandt andet besøg Thorsgaard Efterskole, Aalestrup Naturefterskole, Vejlefjord Efterskole og TronsøSkolen. Her har vi interviewet elever, undervisere og forstandere for at blive klogere på, hvad et efterskoleår kan gøre for dig og din hest. 

 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen