Terbofens Charico til Belgien

12-11-2022 09:02

Annika Knudsen Lorentsen

16-årige Cornelia Munch Sinding har haft stor succes med ponyen Terbofens Charico, men nu er ponyen rejst til Belgien, hvor han skal fortsætte sin karriere under en ny rytter

Copyright Ridehesten.com
Cornelia Munch Sinding med Terbofens Charico ved ECCO Cup-finalen 2021. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Cornelia Munch Sinding er fyldt 16 år, og det betyder, at hendes ponytid lakker mod enden, og derfor er hendes toppony Terbofens Charico e. Charivari blevet solgt. På et opslag på Facebook, skriver hendes far blandt andet følgende:

– I dag har vi med tårerne løbende ned af kinderne sendt Charico afsted til sit nye hjem i Belgien og tre års helt eventyrlig rejse er slut. Cornelia og Charicos rejse startede i februar 2022 i Solrød og ringen blev meget symbolsk sluttet med en overbevisende sejr i ECCO cuppen i Solrød. Undervejs har de vundet 2 EM medaljer, ECCO finalen og i år en overlegen DM-guldmedalje, foruden en masse topplaceringer ved internationale stævner.

Copyright Ridehesten.com
Cornelia Munch Sinding med Terbofens Charico ved DM 2022. Foto: Ridehesten.com/Mie Thorup Poulsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ponyen er solgt til familien Herweyers, og det bliver i fremtiden Alexine Herweyers der skal ride den talentfulde 13-årige pony. 

– Min bedste ven er solgt til den bedste familie i Belgien. Jeg er så glad og spændt på at se hvad fremtiden vil bringe for Alezine Herweyers og Charico. Tak Rico for alting du har givet mig, du var en sand once in a lifetime pony, skriver Cornlia i et opslag på sin Instagram.

Copyright Ridehesten.com
Cornelia Munch Sinding med Terbofens Charico ved DM 2022. Foto: Ridehesten.com/Mie Thorup Poulsen
Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald