Cornelia Munch Sinding dominerer i Belgien

02-07-2021 12:48

Den danske ponydressurrytter Cornelia Munch Sinding har opnået sejre og topplaceringer ved CDIP-stævnet i Grote-Brogel, Belgien, med sine ponyer Terbofens Charico og AJ Don't You Forget About Me

Copyright Ridehesten.com
Cornelia Munch Sinding og Charico ved præmieoverrækkelsen i dag. Foto: Privat.
Nyheden fortsætter efter annoncen

To unge dressurryttere repræsenterer i disse dage Danmark CDIP-stævnet Grote-Brogel, Belgien; nemlig Caroline S. Jørgensen med ponyen Dr. Doolittle og Cornelia Munch Sinding med ponyerne Terbofens Charico og AJ Don't You Forget About Me.

I gårsdagens PRT opnåede Caroline S. Jørgensen og Dr. Doolittle 68,714% og blev nr. 10 i et felt med 21 startende ekvipager. I samme klasse var Cornelia Munch Sinding til start med begge siner ponyer og placerede sig som nr. 4 på AJ med 71,048% og vandt klassen på Charico med hele 73,905%.

Klassens resultat.

I dag har de redet PRM, og med 70,450% red Caroline S. Jørgensen og Dr. Doolittle sig op på en femteplads. Cornelia Munch Sinding tog tredjepladsen på AJ med 70,586%, mens hun med Charico igen fik dannebrog til tops og denne gang med 75,090%.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Klassens resultat.

Vi har snakket med Cornelia Munch Sinding, der fortæller fra stævnet i Belgien: 

AJ startede ud med at være noget trykket af omgivelserne, som påvirkede ridtet især torsdag, hvor vi dog kom igennem uden de store fejl. I dag gik det meget bedre, og turen blev mere flydende. Charico har været helt flyvende og med mig hele vejen både på opvarmningen og inde på banen. I morgen er der hviledag, så der skal de bare ud og slappe af og skridte lidt, inden vi er max klar til kür på søndag. Banerne er super flotte og gode at ride på.

Stævnets start- og resultatlister.

Copyright Ridehesten.com
Cornelia Munch Sinding og Charico. Foto: Ridehesten.com/Mie Thorup Poulsen.
Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald