Terrorsikring på Roskilde Dyrskue

27-05-2017 07:24

Camilla Tiefensee Schrøder

Over 80.000 mennesker samlet til en stor, festlig begivenhed kræver særlig omtanke i disse dage i kølvandet på terrorangrebet i Manchester

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Solen bager, stemningen er i top, og tusindvis af børn og voksne i alle aldre er valfartet til Danmarks største dyrskue i Roskilde. Det er en festlig weekend, men for sikkerhedens skyld er der i år truffet ekstra foranstaltninger fra dyrskueledelsens side. Det nævnte dyrskuets formand Povl Fritzner i sin åbningstale fredag formiddag, hvor han indikerede, at sidste uges tragedie i Manchester har fået Roskilde Dyrskue til at tænke sig ekstra om i planlægningen.

- Ved åbningen af Roskilde Dyrskue har vi en tradition for at italesætte nogle politiske budskaber. Kort kan nævnes, at verdensfreden er i spil og den terrorisme, der er ude i verden, berører også Roskilde Dyrskue ude i kanterne, sagde Povl Fritzner.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Ved indgangen til Dyrskuepladsen kunne man da også finde betonafspærringer, som eksempelvis kan forhindre ubudne lastbiler i at køre ind på pladsen.

- Betonafspærringerne er sket efter politiets ønske, oplyser dyrskuets presseansvarlige Christina Adler Jensen til sn.dk, som også skriver, at Dyrskuet ikke har yderligere kommentarer om andre terrorsikringer, der måtte være etableret på dyrskuet.

 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen