Test: Hvor god en veninde er du?

22-12-2017 10:11

Tag JUNIORs test og find ud af, hvor god en veninde, du i virkeligheden er!

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

1. Din veninde fortæller dig en kæmpestor hemmelighed, som du absolut ikke må fortælle videre. Men de største sladdertøser i din klasse vil synes bedre om dig, hvis du fortæller dem noget vildt sladder. Hvad gør du?

A.  Fortæller det til jeres fælles veninde, så er der i det mindste én, du kan dele hemmeligheden med.

B.  Holder det hemmeligt. Du kunne aldrig drømme om at fortælle noget, du var blevet bedt om ikke at fortælle videre.

C.  Fortæller det til klassens største sladdertøser, for du vil gerne være populær.

2.  Du har lige hentet din egen hest ind fra folden, da du ser din venindes hest stå i mudder til knæene. Hvad gør du?

A.  Sender hende en sms, så hun kan komme ned og flytte den.

B. Skynder dig at hente hendes hest ind og ringer derefter og fortæller hende det.

C. Tager hjem uden at gøre noget, hun må selv holde styr på sin egen hest.

3. Du er til stævne med din veninde, som har mistet sin pisk og skal til at ride. Du skal ride lige efter og er lidt bekymret for, om du kan nå at få den tilbage. Hvad gør du?

A. Foreslå hende at låne en anden rytters pisk

B. Giver hende pisken uden tøven, du skal nok nå at få den tilbage.

C. Siger til hende, at det altså ikke er dit problem, og at hun må holde bedre styr på sine ting.

4. Din venindes kæreste har lige sagt til dig, at han er ret vild med dig. Og at han gerne vil slå op med hende for din skyld. Du har længe syntes, at han er ret så sød. Hvad gør du?

A. Overvejer det i nogle timer, men takker så pænt nej tak til tilbuddet. Du fortæller ikke din veninde, hvad der er sket.

Nyheden fortsætter efter annoncen

B. Siger det straks til din veninde. Hun skal ikke være kærester med en, der vil droppe hende for en anden.

C. Du tænker over, hvad der er bedst for dig selv og kommer frem til, at du gerne vil have en kæreste. Derfor takker du ja tak til at blive hans nye kæreste.

5. Din venindes hest er skadet, og hun skal til et vigtigt stævne i morgen. Hun spørger dig, om hun ikke må have lov til at ride din hest. Men du er bange for, at der også ska ske den noget. Hvad gør du?

A. Sidder længe og overvejer det og bliver til sidst enig med dig selv om, at hun må låne den hest, du passer. For din egen er for dyrebar.

B. Tænker lige over det i nogle sekunder, men kommer dig så over din frygt for, at hesten bliver skadet og giver hende lov

C. Kigger dumt på hende og siger så meget bestemt: Aldrig i livet!

6. Din veninde har lige fået at vide, at hendes forældre skal skilles. Hun ringer til dig og spørger, om du ikke kommer over, så hun ikke skal være alene. Du var ellers på vej ind til byen for at købe en ny sadel, som du har ønsket dig længe. Hvad gør du?

A. Tager ud og køber sadel først. Derefter tager du hjem til din veninde.

B. Smider alt, hvad du har i hænderne og kommer så hurtigt du kan. Intet er vigtigere, end at din veninde får det bedre i situationen

C. Du siger til hende, at det sikkert ikke kommer til at ske alligevel og tager så ind til byen med din mor.

Tæl dine svar sammen og se resultatet her:

Flest A´er: Du er en nogenlunde veninde. Du gør for det meste, hvad der er bedst for dig selv, men prøver til gengæld ofte også at finde en god løsning for din veninde. Du står fast ved dine meninger og prøver så vidt muligt at være en god veninde imens.

Flest B´er: Du er en fantastisk veninde! Du er så uselvisk, som man overhovedet kan blive. Du tænker altid på din veninde først. Du smider alt, hvad du har i hænderne, når hun er i problemer og hun ville forhåbentlig gøre det samme for dig. Men pas nu på, du ikke helt glemmer dig selv. Det er okay også at sige fra nogle gange.

Flest C´er: Du er godt nok ikke en særlig sød veninde. Du går kun op i dig selv, og hvordan du har det. Hvis du fortsætter på den måde, har du nok snart ikke særlig mange venner tilbage.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner