Tid til at nørde dressurhesteavl

25-09-2019 13:07
Avl

Med titelnavnet "Fra føl til international sportshest" er HP Horses på lørdag værter ved et arrangement, der sætter spot på at avle dressurheste til international sport

Copyright Ridehesten.com
Isabel Freese og Total Hope.
Nyheden fortsætter efter annoncen

lørdag den 28. september kl. 14.00 vil der blive nørdet dressurhesteavl hos HP Horses i Hillerød.

Det vil foregå med et panel bestående af den markante tyske avler Christine Arns-Krogmann, der er bedst kendt som ejer af verdenshoppen Weihegold og bl.a. har avlet dennes søn Total Hope, Norges førende reproduktionsdyrlæge og kendte hesteavler Ole Jørgen Jørgentved samt den danske dressurdommer Susanne Baarup, der dømmer internationalt fra ungheste til Grand Prix, og netop i august måned har dømt både UVM i Ermelo og EM i Rotterdam.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Ved mikrofonerne vil også være berider Rune Willum Thomsen, der træner rytterne hos HP Horses og deltager i træningsplanlægningen af den enkelte hest, samt HP Horses' indehaver, Lone Bøegh Henriksen, der vil præsentere enkelte af stutteriets heste og fortælle om sine tanker omkring avl og afstamninger.

Der er lagt op til en spændende dag, hvor man blandt de fremviste heste vil se avlshingstene Damon Gold og Total Hope. Dagens program findes HER.

Arrangementet vil også blive streamet på Clipmyhorse.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen