Tid til Bækgaarden Horse Festival

04-07-2023 14:54

Annika Knudsen Lorentsen

I denne uge går det løs ved Bækgaarden Horse Festival, hvor der traditionen tro er mange spændende springklasser på programmet

Copyright Ridehesten.com
Walber-banen. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Er du vild med springning, så er det oplagt at tage forbi Bækgaarden, der er beliggende mellem Låsby og Skanderborg, i denne uge. Fra onsdag til søndag er der Bækgaarden Horse Festival på programmet, og her er der mange spændende springklasser på programmet. 

Lørdag er den helt store dag for ryttere og publikum, for her er der både TG HorseBoxes Derby og Stutteri Ask Grand Prix på programmet.

Copyright Ridehesten.com
Græsbanen. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen

Derbyet afholdes på en 135 cm høj bane, og byder traditionen tro på udfordrende passager, når rytterne skal ride ned ad skrænten, springe fra en bane til en anden og i øvrigt forcere en række udfordrende forhindringer. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Grand Prix-klassen afholdes lørdag på den store Walber-bane, og her møder rytterne en 150 centimeter høj Grand Prix-bane. Er der flere der klare denne bane fejlfrit, skal konkurrencen afgøres i en spændende omspringning. 

Foruden de to nævnte klasser, er der mange andre klasser på programmet. Stævnet byder på alt fra 115 til 150 centimeter, og der er klasser for ungheste, såvel som ældre og mere erfarne heste. 

Se oversigten over klasser. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner