Til Nordisk Mesterskab for tredje gang

27-06-2021 09:41

Johanne Kofod Jensen

Om ikke længe rejser jeg af sted til Finland for at deltage i Nordic Baltic Championships i Ypäjä og jeg glæder mig helt vildt. Det bliver tredje gang, jeg skal repræsentere Danmark ved NM. De to første gange var på Aurora, og denne gang bliver det så som juniorrytter på Frida Gold

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Sidste gang var en helt fantastisk oplevelse, det foregik på Vilhelmsborg, og der var fem ridediscipliner repræsenteret, og mit hold vandt guld! Faktisk er jeg så heldig, at en af de piger, som jeg vandt guld sammen med i 2019 også er med på holdet denne gang, så vi vil selvfølgelig gøre alt, hvad vi kan for at gentage succesen. Sidste år blev NM aflyst pga. corona, så det er bare så fedt, at det kan lade sig gøre i år.

Som forberedelse til mesterskabet deltog jeg i landsstævnet i Aalborg, hvor jeg red både MB1 og MB2, som er de to klasser, som jeg skal ride i Finland udover küren. Det gik virkelig godt, selvom Frida startede ud med at være lidt oppe at køre over boksen, fordi den stod på græs. Men de frivillige i Aalborg var enormt søde og hjalp os med at få skiftet strøelsen ud med halm, og så faldt hun til ro. Vi vandt begge klasser og Frida var virkelig godt gående deroppe.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Sammen med min træner Pernille havde jeg fået helt styr på changementerne, så der kom slet ingen fejl. Det var super fine baner, og det var et rigtig godt stævne. Vi kunne selvfølgelig ikke øve küren i Aalborg, så det har jeg gjort hjemme, hvor min træner har været med over Skype. Jeg har blandt andet en øvelse, som kaldes møllen, som har drillet mig ret meget, når jeg har redet küren til stævnerne, men jeg har øvet den meget, og nu tror og håber jeg, at jeg har fundet en teknik til at ride den fejlfrit.

Nu glæder jeg mig bare til at komme af sted og få prøvet det hele af i Finland sammen med mit fantastiske hold. 

Copyright Ridehesten.com
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen