Tilmeld din springhest til UVM-besigtigelse

05-07-2022 12:18

Annika Knudsen Lorentsen

En række 5-, 6- og 7-års heste var i forrige weekend til træningssamling som et led i UVM-udtagelsen, men det betyder ikke, at det kun er blandt disse, at Dansk Varmblodsholdet vil blive udvalgt. Du kan tilmelde din hest til besigtigelse og på den måde komme et skridt nærmere en mulighed udtagelse

Copyright Ridehesten.com
Camille Silke Pless med U2 TD DWB var en af dem der deltog ved træningssamlingen. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ved CSI-stævnet i Hjallerup i slutningen af august vil Zangersheide-udvalget observere de unge heste, og herefter sætte det hold af Dansk Varmblods-heste, som skal repræsentere forbundet ved UVM på Zangersheide, Belgien fra den 21.-25. september. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

En række unge heste var i forrige weekend til UVM-træningssamling, men da træningssamlingen i år ikke var obligatorisk, kan heste, der ikke deltog her, ligeledes komme i betragtning til UVM-holdet. 

Det kræver, at man tilmelder sin hest til besigtigelse uden træningssamling via Dansk Varmblods hjemmeside. Deadline for tilmelding er den 1. august 2022. Læs mere om det her.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen