Tilmeldingen til Walber og Stutteri Ask Cup skubbes

25-03-2020 07:50

Annika Knudsen Lorentsen

Walber og Stutteri Ask Cup, som er kvalifikationsturneringen til Agria DRF Mesterskabet for klubhold i springning står til at starte lige om lidt, men usikkerheden er selvfølgelig stor på grund af den nuværende corona-situation

Copyright Ridehesten.com
Både første afdeling og finalen skal i år afholdes hos Riders Cup, hvor finalen blev afholdt sidste år. Her ses Morten Bennetsen og Carlisco M. ved finalen på Riders Cup 2019. Foto: Ridehesten.com/Mette Emilie Pedersen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Derfor har vi taget kontakt til Dansk Ride Forbund for at høre om de har planer om at udsætte Walber og Stutteri Ask Cup, eftersom at første afdeling allerede skal afvikles fra den 24.-26. april hos Riders Cup på Sjælland. 

– Vi har i første omgang valgt at skubbe tilmeldingsfristen, og så håber vi, at vi til den tid ved mere om situationen, fortæller rideforbundet.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det betyder altså at tilmeldingsfristen i første omgang rykkes fra 1. april til 13. april.

Sidste år var der stor opbakning til turneringen, hvor 20 hold kæmpede om de eftertragtede finalepladser og derefter om medaljerne i Agria DRF Mesterskabet for klubhold i springning. Derfor var forhåbningen også, at der i år ville være lige så stor tilslutning - men med den nuværende corona-situation hængende som en sort skygge, er mange i tvivl om hvorvidt de første afdelinger overhovedet kan afvikles som planlagt. 

Vi følger status og kommer med en melding løbende som vi ved nyt i forhold til afviklingen. Man kan tilmelde sit hold til turneringen her.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen