Tina Lund i top med tre heste

01-10-2023 20:02

Ved det internationale springstævne i Lier, Belgien, red Tina Lund i dag flere topplaceringer hjem

Copyright Ridehesten.com
Tina Lund her med Carallo. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Tina Lund viste i dag en flot form med flere heste til det internationale springstævne i Lier i Belgien. Med hele tre heste opnåede hun placering til stævnet, hvor Theodor Linde og Kamilla Ladefoged Rasmussen de foregående dage også har opnået placeringer i toppen af feltet.

I dagens sidste klasse, CSI2* Grand Prix, sørgede Tina Lund for en placering i top ti. I klassen på 1,45 m red Tina Lund sig til en placering som nr. 7 sammen med Conte Du Rouet 3 e. Conte Bellini/ Baloubet Du Rouet.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Foruden en placering i Grand Prix-klassen, opnåede hun også en placering CSI2*-klassen med en forhindringshøjde på 1,35 m. Her red hun sammen med Eothymm de Kergane et flot ridt, der sikrede dem en placering som nr. 3 i klassen.

Det har været en succesfuld stævneweekend for Tina Lund, der også opnåede en placering ved stævnet i går. Sammen med Leenderd e. Grand Slam blev hun placeret som nr. 7 i CSI1*-klassen på 1,30 m, mens man kunne finde Kamilla Ladefoged Rasmussen og Rassal Van ’T Zorgvliet e. Casall/ Heartbreaker på fjerdepladsen.

Resultater fra stævnet.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen