To clinics på Kirstineholm Ridecenter

14-11-2019 20:03

"Hest og rytter i fokus" er navnet på en dressurclinic med berider og ungdomslandstræner, Dennis Fisker, der afholdes på Kirstineholm Ridecenter sammen med en sadelclinic med titlen "Hold selv øje din hests og din egen præsation ift. sadlen" med sadelmager Olof Ingdam-Lindgren

Copyright Ridehesten.com
Victoria Vallentin med Heiline's Diva Romance. Foto: Ridehesten.com/Maria Lærche Mortensen

Kirstineholm Rideudstyr byder på et fagligt og socialt arrangement torsdag eftermiddag/aften den 21. november 2019 med Marianne Helgstrand, Olof Ingdam-Lindgren og Dennis Fisker. Arrangementet finder sted fra kl. 16.00 til ca. 20.30, hvor der vil være kaffe, kage, glögg og æbleskiver.

 

PROGRAM:

Kl. 16.00 - ca. 20.30 har Kirstineholm Rideudstyr gæstebesøg af:

  • Helgstrand Denmark, Marianne Helgstrand viser og sælger sine smykker.
  • Den tyske kunstner Andrea Harrje, IRDEN PFERDE, modellerer de fineste keramikheste på bestilling efter fotos.
  • INGDAM's præsenterer sadler og afholder sadelprøvning.
  • Clinic "Hest og rytter i fokus" med Dennis Fisker.

 

Kl. 18.00 - ca.18.30

  • I oplægget "Hold selv øje din hests og din egen præsation ift. sadlen" lærer Olof Ingdam-Lindgren, INGDAM’s, dig at holde øje med din hests forandringer og hvordan det påvirker hestens og din egen præstation i forhold til sadlen.
  • INGDAM’s har mere end 30 års erfaring af rådgivning og salg af nye og brugte sadler.  INGDAM’S leverer og tilpasser sadler til alle typer af heste og rytter – alt fra internationale topekvipager til rytteren på den første pony.
  • For kontrol og tilpasning af egen sadel, sadelprøvning eller køb tilmeldes senest  tirsdag den 19. november  på www.ingdams.com. Specialpris for kontrol af egen sadel denne dag er kr. 350,-. Øvrige ydelser iht. gældende prisliste.
     

Kl. 19.00 - ca. 20.00

  • Clinic med Dennis Fisker om, hvordan man når sine mål og bevarer glæden undervejs. Rytterne vil være Victoria Vallentin, der er regerende Danmarks Mester og Nordisk Mester for U25, og Sophia Ludvigsen, som på trods af sin unge alder er regerende Nordisk Mester for Young Riders.

 

Tilmelding til arrangementet er nødvendig og kan ske via Billetto. Få mere information hos Kirstineholm Rideudstyr.

 

Copyright Ridehesten.com
Dennis Fisker og Rosenstolz. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen