To danskere i GCT i Valkenswaard

18-08-2013 12:59

Sejren i Global Champions Tour i Valkenswaard gik til Alvaro Affonso de Miranda og Rahmannshof's Bogeno. Danskerne Emilie Martinsen og Andreas Schou var begge til start

Copyright Ridehesten.com
Alvaro Affonso de Miranda og Rahmannshof's Bogeno.

I den femstjernede Global Champions Tour (160 cm Grand Prix) ved det internationale stævne i Valkenswaard, Holland, gik det brasilianske flag til tops, i det Alvaro Affonso de Miranda satte sig på sejren med den belgiske Baloubet du Rouet-søn Rahmannshof's Bogeno.

Doda og Bogeno var en af fem ekvipager, der havde klaret begge indledende runder fejlfrit og dermed skaffede sig vej til omspringningen. Her blev franske Simon Delestre/Qlassic Bois Margot e. L'Arc de Triomphe nr. 2, mens de tre hollændere Gerco Schröder/London e. Nabab de Rêve, Harrie Smolders/Emerald e. Diamant de Semilly og Gert-Jan Bruggink/Prmeval Dejavu e. Heartbreaker besatte de næste tre placeringer.

Af de 50 startende ekvipager sluttede danske Emilie Martinsen og Caballero e. Champion de Lys med 8 fejl på 38. pladsen og Andreas Schou og Allerdings e. Arpeggio med 12 fejl på 40. pladsen.

Se klassens resultat HER

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen