Topheste nyder livet på græsmarken (video)

15-06-2022 12:36

I den forgangne weekend vandt Charlotte Dujardin to Grand Prix-klasser på hendes nye stjerneskud, Imhotep, ved det trestjernede CDI-stævne i Wellington. Efterfølgende fik den 9-årige vallak lov til at nyde livet på folden med andre topheste

Copyright Ridehesten.com
Charlotte Dujardn og hendes daværende partner, Gio. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Britiske Charlotte Dujardin er igen i gang med at uddanne en ny tophest, efter at KWPN-vallakken Gio e. Apache/Tang blev solgt sidste sommer. Med den 9-årige vallak, Imhotep e. Everdale/Vivaldi vandt Dujardin i sidste weekend både Grand Prix og Grand Prix Special med henholdsvis 77,76% og 78,36% og det ser ud til at ekvipagen er et godt bud til det hold som England sender afsted til VM i Herning til august.

– Siden Valegro er Pete (Imhotep) den, der har givet mig den følelse af så meget selvtillid på banen," fortalte Charlotte til Horse & Hound efterfølgende.

Dujardins nye stjerneskud er ejet af Carl Hester og Coral Ingham og netop Hester, som ikke længere er i spil til  VM, lagde efter stævnet en video ud af hvad han og Dujardin lægger stor vægt på - at hestene skal have lov til at være heste.

– En fremtidig stjerne, men stadig og altid en hest først; hjem og ud i aften med sine kammerater Jaguar og En Vogue på markerne, hvor de hører hjemme, skrev Hester efterfølgende på Instagram med en video af de tre topheste på fold.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen