Tre danskere i top ti

20-05-2011 15:00
De danske ryttere var godt repræsenteret på resultatlisten i rdeforbundets cup - bedste dansker blev den nybagte ungryttermester Kasper H. Hansen på en tredjeplads
Copyright Ridehesten.com
Ungrytter Kasper H. Hansen og Silver blev bedste dansker i Dansk Ride Forbunds Cup med en tredjeplads. (Foto: Ridehesten).

Med 73 starter i Dansk Ride Forbunds Cup - en 1,45 m tidsspringning, var der kamp om placeringerne i Bernstorffsparken her til eftermiddag. Det lykkede for de danske ryttere at sætte deres præg på resultatlisten, idet Kasper H. Hansen, der for to uger siden vandt det danske mesterskab for ungryttere, blev bedste dansker på en tredjeplads med Silver. Camilla Enemark og Party Dance samt Søren Møller Nielsen Feline Ask var ligeledes fejlfrie og sluttede på 8. og 9. pladsen i klassen, som kunne fremvise 16 fejlfrie ekvipager, og blandt dem Rikke Belinda Barker/Oh la la, Malene Lykke Nielsen/Acorada og Kim Kristensen på Leander D. Rikke Haastrup Pedersen, der netop har vundet DM-sølv, blev noteret for en enkelt tidsfejl på Luganer, men også hun kom ind blandt de placerede ryttere. Klassen blev vundet af belgiske Delphine Goemære på Panama du Seigneur foran Adrian Schmid/Faible Lafayette fra Schweiz.

Links

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen