Tryon vært for WEG i 2018

03-11-2016 17:08

Britt Carlsen

Canada skulle være vært for World Equestrian Games i 2018, men arrangørerne kunne ikke få økonomien til at hænge sammen, nu er der valgt et nyt sted til VM - Tryon USA

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det bliver det spektakulære Tryon International Equestrian Center i North Carolina, USA der bliver vært for World Equestrian Games fra den 10. - 23. september 2018. Der var bred enighed i FEI's top om at tildele dette præstigefyldte verdensmesterskab til USA, da nu Bromont, Canada sprang fra tidligere i år. 
Oprindeligt var WEG planlagt til at skulle finde sted i august, men klimatiske studier har betydet, at det vil være en fordel at flytte afviklingen til septemper ud fra et hestevelfærdsmæssigt synspunkt. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Tyron International Equestrian Center er skabt af Mark Bellissimo ved foden af Blue Mountains. Der er 1200 permanente bokse på området, 12 arenaer inklusiv en stor, international arena med tilskuerkapacitet på 12.000 og kunstig belysning. Der ligger en international militarybane i området omkring ridecenteret, og der er masser af plads og ruter til afvikling af distance. Og nu er det ved at blive bygget en højteknologisk dyrlægeklinik på stedet. 

Se meget mere om stedet HER. og læs den engelske pressemeddelelse i sin helhed på Ridehestens engelske hjemmeside, se HER

Filer

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen