Tysk mester for trettende gang!

10-06-2017 17:35

Verdens mest vindende dressurrytter, Isabell Werth, der kan bryste sig med næsten utallige medaljer og titler i internationale mesterskaber, kan nu også kalde sig tysk seniormester i dressur for 13. gang

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Med 84,275% i lørdagens Grand Prix Special har 46-årige Isabell Werth sikret sig sit trettende tyske mesterskab, og det blev denne gang med den 11-årige westfalervallak Emilio e. Ehrenpreis/ Cacir AA. Til den tyske ridesportsportalt St. Georg udtaler vinderen, at det ikke drejer sig om at tælle medaljer eller titler men om at bringe hestene frem i sporten, og når det lykkes at få dem helt frem i topsnart, så er målet nået. Det er det sjove for hende.

- I dag trådte Emilio ud af Weihes skygge, sagde den nye tyske mester i dag om sin vinderhest og hendes hest Weihegold, der ligger nummer 1 på verdensranglisten.

Som i Grand Prixen var det også i Grand Prix Special i dag den 22-årige Sönke Rothenberger, der med den 10-årige OL-deltager Cosmo e. Van Gogh/ Landjonker blev nr. 2, mens 57-årige Hubertus Schmidt og den 14-årige trakehnerhingst Imperio e. Connery/ Balfour xx igen besatte tredejpladsen.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Se resultat af Grand Prix Special HER.

Det tyske mesterskab i dressur fungerer således, at der er en mester i Grand Prix Special såvel som i Grand Prix Kür. Küren afvikles i morgen.

Følg alle stævnets klasser HER.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen