Werth: Quantaz i stedet for Emilio

11-04-2024 12:12

Isabell Werth har netop meddelt i et opslag på Facebook, at hendes World Cup-finalehest, Emilio har fået benhindebetændelse, og hun tager dermed sin yngre hest Quantaz med til Riyadh

Copyright Ridehesten.com
Nanna Skodborg Merrald Blue Hors Don Olymbrio sejrede i Herning i marts 2024. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dette års World Cup-finaler i dressur og springning finder sted den 16.-20. april 2024 i Saudi-Arabiens hovedstad Riyadh. Det er første gang, at World Cup-finalen i dressur afholdes på det asiatiske kontinent og anden gang i springning. World Cup-finalen i springning blev nemlig i 2006 afholdt i Kuala Lumpur, Malaysia. For begge discipliner er det første gang, finalen afholdes i Mellemøsten.

Danmark er repræsenteret i dressur af Nanna Skodborg Merrald, der sidste år opnåede en andenplads i World Cup-finalen i Omaha med Blue Hors Zepter e. Blue Hors Zack/ Wolkentanz II. Denne gang drager hun afsted med Blue Hors Don Olymbrio e. Jazz/ Ferro, der i lighed med Zepter er 16 år gammel.

Copyright Ridehesten.com
Isabell Werth har lagt dette billede med Emilio på Facebook. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dansk Varmblod er repræsenteret af den ligeledes 16 år gamle sølvmedaljehoppe Indeed (tidl. Bjergagergaards Indeed) e. Hofrat/ De Niro (opdr. Eva Ebbe og Steffen Hovedskov), der er kvalificeret for USA med 24-årige Benjamin Ebeling.

Tyske Isabell Werth, der er World Cup-historiens ukronede dronning, har netop her i formiddag meddelt på Facebook, at hendes planlagte World Cup-partner, den 18-årige vallak Emilio e. Ehrenpreis/ Cacir AA har fået benhindebetændelse efter et traume. Derfor vælger hun i stedet at drage til Riyadh med den 14-årige Quantaz e. Quaterback/ Hohenstein.

Vores heste viser altid vejen. Det er ærgerligt med Emilio, men Quantaz er i rigtig godt humør, og jeg håber, vi kan vise vores gode form i Riyadh, udtaler Isabell Werth.

Copyright Ridehesten.com
Isabell Werth red netop Quantaz ved EM sidste år. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner