Tysk sejr i superligæn

23-06-2012 17:02

Maja Golles

Fjerde afdeling af superligæns FEI Nations Cup™er denne weekend blevet afgjort i Rotterdam - med tysk sejr og præ-olympisk spænding næsten på kogepunktet
Copyright Ridehesten.com
Ludger Beerbaum (på Gotha) fra det vindende tyske hold: "Spændingen var enorm til allersidste rytter!" (Foto: Ridehesten.com)

Tyskland tog maksimum point i den fjerde afdeling af FEI Nations Cup ™ 2012-serien i Rotterdam, Holland. Men de blev pustet i nakken hele vejen til målstregen af de cool svenskere, der sørgede for enorm spænding ved at levere fire nulrunder i anden runde. Franskmændene tog tredjepladens, mens det irske hold kilede sig ind på fjerdepladsen foran Schweiz. Det engelske hold blev hæmmet af en vanskelig dag for Tim Stockdale og tog sjettepladsen, mens hollænderne, der vandt den 3. afdeling for en måneds tid siden i St. Gallen, Schweiz, sluttede med en skuffende 7.plads foran Belgien. En præ-olympisk spænding hang fortættende over Rotterdam under stævnet, hvor potentielle olympiske udøvere blandt heste og ryttere skulle overvejes og vurderes. Og som tyske Ludger Beerbaum påpegede: "det var en rigtig spændende konkurrence, fordi det først ved sidste rytter viste sig, hvem der vandt!". OL-håb blev rejst og styrtet hele eftermiddagen, men for den tyske Chef d'Equipe, Otto Becker, var det blot en bekræftelse på, at han har et væld af talent at vælge mellem forud for London 2012, oplyser fei.org.

Links

FEI
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner