U25-sejr til Nanna og Millibar – igen!

23-08-2013 19:01

Signe Wiese

Nanna Skodborg Merrald og Millibar fortsætter deres sejrstime i U25 klasser. Her til aften sejrede de i U25 Grand Prix ved EM-stævnet i Herning – deres 2. sejr i ligeså mange starter ved stævnet

Copyright Ridehesten.com

Ved ECCO FEI Europamesterskaberne afvikles der bl.a. også klasser for dressurryttere under 25 år – de såkaldte U25. Flere ekvipager ryttere er til start i klasserne, men særligt én ekvipage overskygger de andre; Nanna Skodborg Merrald og Millibar e. Milan red i dag en overbevisende sejr hjem i U25 Grand Prix, og følger dermed op på onsdagens sejr i U25 Intermediaire II. 

I dag vandt hun klassen med en score på 73,411%, og igen var dommerne begejstrede for Millibars travøgninger, men også pirouetterne fik gode point med på vejen. Ligesom i onsdagens U25-klassen blev danske Daniel Bachmann og DV-hoppen Donna Silver e. Blue Hors Don Schufro nr. 2, og også igen blev andenpladsen redet med overbevisende procenter – scoren lød på 71,628%. Tyske Nadine Husenbeth blev nr. 3 med Florida med 69,767%.

Både Nanna Skodborg Merrald og Daniel Bachmann Andersen var naturligvis glade for deres placeringer, men begge ryttere følte alligevel at de havde haft et bedre ridt i onsdagens Intermediaire. Nanna fortalte at der var for mange småfejl, og så kom hun til at lave 17 etter-changementer fremfor de 15 der ønskes i programmet! Daniel Bachmann fortale at travturen ikke havde været specielt god, men at han havde fået reddet det meste hjem ved en god galoptur.

Se resultatet HER

 

Anna Pørtner

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner