Udenlandsk dominans ved Baltic Cup

03-12-2022 17:43

Annika Knudsen Lorentsen

I dagens to Grand Prix-klasser ved Baltic Cup-finalen på Vilhelmsborg, blev det udenlandske ryttere der sikrede sig sejren

Copyright Ridehesten.com
Frederik Fensholt med Dalvaro-W. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I dag er de første klasser ved Baltic Cup Finalen 2022 afholdt, og de første der var i aktion var childrenrytterne. Her var der i alt 24 ekvipager til start, og det blev udenlandske ryttere der besatte de tre bedste placeringer. 

Sejren tog hollandske Bethany Vos, mens både anden- og tredjepladsen gik til den samme norske rytter, nemlig Linnea Tomelthy Storstrøm. 

Fjerdepladsen blev dansk. Her var det Silje Dalgaard med Caiton Ravnes-Have DWB e. Cantolar/ Favorit Ask (opdr. Kirsten og Kjeld Christensen) der red fejlfrit og dermed sikrede sig en topplacering. 

I junior og U25-rytternes Grand Prix blev sejren ligeledes taget af en udenlandske rytter, mens danske ryttere besatte de næste fire placeringer. Sejren gik til norske Rasmus Aasland, mens Frederiks Fensholt blev bedste dansker. Det gjorde han i sadlen på Dalvaro-W e. Calvaro Z. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Tredjepladsen gik til Mie Stuhr-Petersen med Vincel e. Valentino/ Fabriano, mens fjerdepladsen blev Camille Hartvig Nielsen med Captain Puck e. Contendro I/ Grosso Z. Femtepladsen gik til Julie Stenmann Christensen med Birkely's Ballarina e. Baldini (opdr. Karina Stenmann Larsen). 

Stævnedagen er fortsat i gang på Vilhelmsborg, hvor der er holdkonkurrencer for pony på programmet. I morgen er det kun ponyerne der skal i aktion, når der skal findes vindere i de tre Grand Prix-klasser for de tre ponykategorier. 

Ved stævnet uddeles der ligeledes Trolle Trophy til de mest vindende ryttere samlet over årets Baltic Cup-stævner. 

Start- og resultatlister. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen