Unge danskere i top i verden

01-08-2023 19:07

Annika Knudsen Lorentsen

På ungdomsranglisterne i dressur er der flere danskere, som er højt placeret, og både for U25-, ung- og juniorrytterne er der danskere i top-3

Copyright Ridehesten.com
Annabelle Rehn med Vestervangs Garson ved EM 2023. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

De unge danske dressurryttere gør sig flot bemærket på de internationale konkurrencebaner, og det betyder også, at flere af de unge danske ryttere er placeret højt på verdensranglisterne i ungdomsrækkerne. 

På U25-verdensranglisten er Thea Bech placeret på en flot andenplads, og hun er således kun overgået af hollandske Marten Luiten. Endnu en dansk rytter har placeret sig i top-5 på ranglisten. Det drejer sig om Karoline Rohmann, der er placeret som nr. 4. 

U21-verdensranglisten føres af tyske Jana Lang, mens britiske Annabella Pidgley er placeret på andenpladsen. På både tredje- og fjerdepladsen finder man derimod danske ryttere. Tredjepladsen har Sophia Ludvigsen sikret sig, mens Alexander Yde Helgstrand er placeret som nr. 4. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

På juniorernes rangliste er det britiske Myles Graham der er placeret helt i top, men lige efter ham kommer en ung danske rytter. Det drejer sig om Annabelle Rehn, der blot har 20 point op til førstepladsen. Annabelle, der træenr hos Kenneth Damgaard, er rykket op som nr. 2 i verden efter en flot præstation til EM for juniorryttere tidligere på sommeren.

På pony- og childrenranglisterne er der ingen danskere placeret i top-5. 

Se alle verdensranglister her.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen