Unghestechampionatsvinder gør det igen!

12-10-2017 14:45

Britt Carlsen

Vinderen af Dansk Varmblods unghestechampionat i Herning, Calina, redet af Sabine Korfitz Christensen sejrede i championatskvalifikationen for 5-års heste på Blue Hors, men de måtte dele æren med Emilie Louise Weilsby og Crazy Gomez

Copyright Ridehesten.com
To vindere i 5-års kvalifikationen: Calina, redet af Sabine Korfitz Christensen og Emilie Louise Weilsby og Crazy Gomez tv.

31 femårige springheste har her til eftermiddag kæmpet om de 20 pladser, der er i spil til lørdagens championatsfinaler på Blue Hors.

Spændingen var til at skære i, under dagens championatskvalifikation, for dommerne kunne næsten ikke skille de bedste fra hverandre. Der var ligeplacerede både til første-, tredje- og femtepladsen.

Sabine Korfitz Christensen red Calina e. Ci Ci Senjor Ask (opdr. Aage Lauritzen) til sejr i DV's Unghestechampionat i Herning i marts måned i år, og igen på Blue Hors viste parret stor kvalitet, og de opnåede 8,5 point. Det samme opnåede Emilie Louise Weilsby og tyskavlede Crazy Gomez e. Capistrano.

- Hun er altid positiv, og går bare på opgaven, som hun bliver stillet. Hun er altid klar. Og så er hun bare forsigtig, fortæller Sabine om Calina. - Det er godt at ride her, der er styr på det hele, og vi har fornemmelsen af, de vil gøre det bedste. Maden er god, og det er til at komme til for prisen, så der er virkelig styr på mange ting, fortæller hun om arrangementet på Blue Hors. På spørgsmålet om hvordan hun ser lørdagens finale: - Jeg håber på det holder til på lørdag, men der kan ske så meget. Jeg håber på det bedste, og hun er ikke lige en som går træt. Men, der er ikke plads til fejl - der er mange andre om buddet.

Det blev to avlshingste, som delte tredjepladsen, begge med 8,4 point. Jesper Meyenburg, der red Bøgegården Gladiola e. Bøgegårdens Graf’s Stakkato ind i finalen ved UVM i sidste måned, var igen med i topkampen. Søren Møller Rohde red Humberto Ask e. Cornet Obolensky til samme pointsum.

På en delt femteplads fulgte Nicole Christiansen/Winya Wayna-Vitz e. Willemoes (opdr. Lone Sørensen) og Nanna Josephine Grovn/Rådbjerg’s Chanto e. Chandler (opdr. Toni A. Paust) med 8,3 point.

Se samtlige resultater HER

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen