Ungrytterne godt fra start i Compiegne

10-07-2013 15:08

Startskuddet er gået til EM i dressur for junior- og ungryttere i Compiegne, Frankrig, hvor to danske ungryttere har redet i formiddag og to danske juniorryttere rider i eftermiddag

Copyright Ridehesten.com
Mille Larsen Warncke og Langkjærgård's Donna-Fetti.

For junior- såvel som for ungrytterne gælder det, at første halvdel af holdet rider i dag onsdag og anden halvdel torsdag, og således er to gange to ryttere fra hver nation i ilden hver af de to dage. Afgørelsen for europamesterskabet for hold falder således imorgen, hvor der uddeles holdmedaljer.

Efter de to første danske ungryttere har været på banen, ligger holdet på en sjette plads. Flere af holdene har deres stærkeste ekvipager på banen imorgen torsdag, så alt er endnu uvist i holdkonkurrencen, hvor hver nations tre bedste resultater tæller. Mens de danske ungryttere Pernille Teidor Olesen og Mille Larsen Warncke i dag har redet, så er det imorgen Anna Zibrandtsen og forsvarende europamester Cathrine Dufour, der skal ride anden afdeling.

Mesterskabets allerførste ekvipage på banen var Pernille Teidor Olesen og Don Dino e. Don Cardinale / Placido, der i dag opnåede 65,211%. Mille Larsen Warncke og Lankjærgaard's Donna Fetti e. Blue Hors Don Schufro / World Cup I (opdr. Jens og Marianne Søndergaard) fik af dommerne deres ridt belømmet med 68,237%. Det har bragt Danmark på sjettepladsen, mens føringen er indtaget af Tyskland efterfulgt af Holland, Sverige, Belgien og England.

Juniorholdets første afdeling rides i dag for Danmark af Caroline B. Smidt med Donna Charian og Amanda Overgaard med Horsebo Smarties.

Se stævnets resultater HER

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen