Unik springning på Rømø

17-06-2017 22:19

Maria Schacht

Tinglev Rideklub er vært for Rømø Beach Jump denne weekend, hvor de i år har disket op med hele to baner, til ære for den store interesse

Copyright Ridehesten.com
Ren idyl på Rømø
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det blev under en mindre storm, at Rømø Beach Jump i går måtte starte stævneweekenden op. Vejret artede sig heldigvis noget bedre i dag, og både ryttere, tilskuere og heste kunne få lov til at nyde stranden i fuld udstrækning.

I horisonten fra springbanen kunne man hele dagen igennem se både pony- og heste få sig en langstrakt galop helt nede langs vandet, mens springklasserne på de to baner forløb dagen igennem.

Copyright Ridehesten.com
Sashia Astrup Jensen lavede både en første- og en tredjeplads i dagens MB1*

Sashia Astrup Jensen lavede både en første- og en tredjeplads i dagens MB1* på henholdsvis Clarimar og Daytona. Andenpladsen gik til Christina Thinggård Jacobsen på Thorslunds Caroline.

Copyright Ridehesten.com
Lars Nørgaard Pedersen og Grafitti P
Nyheden fortsætter efter annoncen

Lars Nørgaard Pedersen og Grafitti P sprang som en drøm, og hev både en sejr hjem i dagens MB2** og MA1*. 

Dagen i morgen kan stadig nydes med springning på programmet hele dagen, samt en jagt der finder sted på stranden, hvor fynske jagtryttere kommer og viser deres røde jakker frem. 

Det blev til et par kåde gennemridt og med udfordringer for nogle af rytterne, når hestene fik  øje på det brusende vand længere fremme, mens de red mod springene der vendte ned mod vandet. Men flot så det ud, opsættet, og hele arrangementet må siges at være noget unik for både ponyer, heste og også publikum og fotograf! Du kan se alle de flotte billeder fra lørdagen her på siden i næste uge – og de er bestemt et kig værd! Se bare det lille udpluk herover.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen