Vallensbæk: Tilmeldingsfristen er udskudt til i morgen

04-05-2024 12:45

Vallensbæk Rideklub er i år vært for afholdelsen af DM i dressur, DM i paradressur, Agria U25 DRF-mesterskab og udtagelsesklasser til UVM. Nu har Vallensbæk Rideklub udskudt tilmeldingsfristen til søndag den 5. maj efter ønske fra flere ryttere

Copyright Ridehesten.com
Forberedelserne til det forestående DM er i fuld gang på Vallensbæk Rideklub. Foto: Vallensbæk Rideklub
Nyheden fortsætter efter annoncen

I slutningen af maj afholdes både DM i dressur, DM i paradressur, Agria U25 DRF-mesterskab og udtagelsesklasser til UVM i nye omgivelser på Vallensbæk Rideklub, og forberedelserne til stævnet er i fuld gang. Sideløbende med mesterskabsklasserne vil der også blive afholdt landsstævneklasser. 

Efter forespørgsel fra flere ryttere har arrangørerne nu valgt at udskyde tilmeldingsfristen til i morgen den 5. maj, selvom stævnet i første omgang lukkede for tilmeldinger i onsdag. 

Frem til i morgen er det derfor forsat muligt at tilmelde sig stævnet. Gå til tilmeldingen her.

Vallensbæk Rideklub sørger for topfaciliteter
Som nye værter for det store mesterskab har Vallensbæk Rideklub allerede travlt med forberedelserne til stævnet. Vallensbæk Rideklub ønsker at skabe de bedste faciliteter omkring stævnet, derfor har arrangørerne sørget for en stor ebbe-flod bane, hvor der kommer til at ligge to konkurrencebaner i den ene ende og to opvarmningsbaner i den anden ende af arenaen. Der er således frit udsyn til opvarmningsbanerne under hele stævnet.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Rundt om banerne vil man derudover kunne opleve de flotte dommertårne fra VM i Herning 2022. Også dressurhegnet og præmiepodierne fra VM vil kan kunne se eller gense i Vallensbæk, da klubben efter VM købte otte dommertårne, et dressurhegn og begge præmiepodier af VM-selskabet. De lilla dommertårne står flot til den grønne baggrund af høje kastanjetræer, der omkranser banen.

Entré
Lørdag-søndag tages der entré. Billetterne kan købes på Billetto.dk .

Prisen er 100 kr. pr. dag lørdag og søndag – eller 150 kr. for et partoutkort til begge dage. Børn under 12 år kommer gratis ind under ledsagelse af en voksen.

Billetterne bliver hurtigt solgt, så hvis man vil sikre sig en plads til at overvære DM, er det en god idé at købe billetter på forhånd.

 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner