– Vi glæder os til at blive en del af fællesskabet

14-05-2021 15:02

Annika Knudsen Lorentsen

Firkløverets Springakademi har netop optaget yderligere fem ryttere i akademiet, og alle fem ryttere fortæller, at de glæder sig til at få ny viden, og blive en del af fællesskabet

Copyright Ridehesten.com
Laura Thomey. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Firkløverets Springakademi har i flere år hjulpet unge danske springryttere videre i sporten, ved at give dem muligheder og træning, som kan hjælpe dem til at udvikle sig. 

En af de ting, som akademiet også giver sine ryttere, er et fællesskab med andre ryttere, og netop det fremhæver de fem nye ryttere, som netop er blevet optaget i akademiet, som en vigtig ting. 

– Det er rigtig fedt at være kommet med i akademiet, og jeg glæder mig til at ride ved clinics. Det er fedt, at man kan samle så mange ryttere, og jeg håber, at jeg får nogle rigtig gode venskaber, fortæller Laura Thomey på 13 år, som drømmer om at deltage ved NM eller EM som childrenrytter i år. 

Copyright Ridehesten.com
Fie Gajhede. Foto: Privat

– Det er fedt, at jeg gennem akademiet kan få mere træning, og få nogle andre øjne på min ridning. Jeg glæder mig også til sammenholdet med de andre ryttere, og til alle de redskaber, som vi kan få gennem akademiet, forklarer Fie Gajhede, som er 17 år og juniorrytter. 

Copyright Ridehesten.com
Una Broe-Brøndum. Foto: Privat

Min største drøm i lang tid
Det er ikke kun Fie og Laura, der glæder sig til at være en del af akademiet. Det gør de tre andre nyoptagede ryttere også, og 15-årige Una Broe-Brøndum fortæller, at det har været hendes drøm i lang tid: 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Det har været min største drøm i lang tid at blive en del af Firkløverets Springakademi. Jeg glæder mig til den gode træning, vi kan få, og de venskaber, som jeg kommer til at få gennem akademiet. 

Netop fællesskabet er noget som alle fem ryttere fremhæver, og også 17-årige Filippa Christer Andersen og 17-årige Frida Munk Lassen glæder sig til at være en del af akademiet og finde venskaber blandt de andre ryttere. 

Copyright Ridehesten.com
Frida Munk Lassen. Foto: Privat

– Jeg glæder mig til at deltage ved de kommende clinics. Ridning er jo normalt meget individuelt, så en af de ting, som jeg også glæder mig til, er at mødes med de mange andre ryttere, forklarer Frida, mens Filippa fortæller:

– Jeg synes det er en superfed mulighed, både i forhold til det ridemæssige, men også i forhold til det personlige, og det sammenhold, som vi får muligheden for at være en del af.

Copyright Ridehesten.com
Filippa Christer Andersen. Foto: Privat

 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen