Vi har skrabet lidt til huse

10-11-2016 07:04

Sidste år købte Gitte Skafte og Jørgen Spanggaard Pedersen berider Mads Roms ridecenter i Try, og i dag står der kårede hingste og salgsheste i stalden – drømmen er at udvikle dem i sporten sammen med dressurrytter Stine Døssing

Copyright Ridehesten.com
Gitte Skafte har arbejdet med hingste fra en ung alder, de har altid fascineret hende, og hun nyder i dag at have tre hingste i stalden.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Efter at have haft deres heste opstaldet hos fremmede i en periode tog Gitte Skafte og hendes mand Jørgen Spanggaard Pedersen (Jogi Horses) en vigtig beslutning: enten skulle hestene sælges igen, eller også skulle deres store hus i Blokhus sælges og erstattes af en ejendom med plads til heste.

Hestene skulle ikke sælges, så huset i Blokhus blev erstattet af en dejlig ejendom i Try ved Dronninglund i Nordjylland.

Nyheden fortsætter efter annoncen

I en tid, hvor antallet af hingsteholdere i ridehesteavlen er faldet drastisk, hæver Jogi Horses gennemsnittet, idet de med købet af avlshingsten Alt for Damerne Firfod efter hingstekåringen i år, nu er i fuld gang med at drive hingstestation, da også den tyskkårede Herluf Firfod, ejet af opdrætterparret Pixi og Morten Plenborg, er sat i ridning på stedet.

I det hele taget har familien i Try et godt og givende samarbejde med Pixi og Morten fra Stutteri Firfod på Lolland, og der står ”Firfod” efter navnene på flere heste i stalden hos Jogi Horses.

Læs den spændende artikel om Yogi Horses i det seneste nummer af magasinet Ridehesten.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen