Victoria Vallentin vinder i Göteborg

20-02-2020 14:59

Marie Helene Rigård Rohleder

En rigtig showhest med stort talent, sådan beskriver dressurrytter Victoria Vallentin sin hest Brooklyn, som hun vandt U25 grand prix på til Göteborg Horse Show i går, hvor Josefine Hoffmann snuppede andenpladsen 

Copyright Ridehesten.com
Victorie E. Vallentin til DM 2019. Foto: Ridehesten.com/ Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

–Brooklyn yder altid sit bedste, og vi havde en helt vild god tur, fortæller Victoria E. Vallentin til ridehesten.com om gårsdagens sejr i Lövsta Future Challenge U25 Grand Prix under Göteborg Horse Show. 

Ekvipagen red til flotte 71.838 procent, og Victoria fremhæver især piaffe og passagen, som var særligt vellykket hos Brooklyn e. Hogwart/Baldini II (opdr. Familie Ingrid Franz-Josef & Dieter Lenneper).
Andenpladsen gik til Josefine Hoffmann på Hønnerups Driver e. Blue Hors Romanov/Blue Hors Don Schufro (opdr. Stutteri Hønnerup) med 71.496 procent. 

Se hele resultatet her. 

– Jeg begyndte at ride ham for et år siden, og der havde han nærmest ikke startet stævner før. Det er første gang, at Brooklyn er til så stort et stævne, og derfor er jeg også positivt overrasket over, hvor pænt han tager det hele, siger Victoria. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Brooklyn er i forvejen en frisk og opmærksom hest, så Victoria har brugt god tid på at skridte ham rundt i hallerne til stævnet og vise ham omgivelserne, så han kunne vænne sig til det, inden konkurrencerne gik igang. 

– Fredag skal vi ride kür for første gang. Jeg har valgt en kür, som ikke er for svær, for det vigtigste er, at han får en god oplevelse og fortsætter med at være glad for at komme ud i byen, siger Victoria. 

Lövsta Futur Challenge, som sponsorerer U25 klasserne, har inviteret to danske, svenske og engelske ryttere til Göteborg Horse Show.

– Det er en super god chance for os unge ryttere at komme ud og få noget erfaring til de helt store stævner, afslutter Victoria E. Vallentin. 

 

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen