Vil du ride bidløs dressur?

20-11-2015 08:15

Dressurudvalget ønsker at undersøge mulighederne for at benytte bidløs optømning ved dressurstævner, og vi vil meget gerne høre din mening. Udvalget gerne vil gerne have et indblik i, hvor stort ønsket om bidløs optømning er, hvor mange der rider bidløst i træningen og på hvilket niveau. Du kan give din mening til kende ved at svare på nedenstående undersøgelse – det tager kun et par minutter 

Giv os din mening om bidløs optøning ved dressurstævner 
Du kan finde spørgeskemaet via Rideforbund.dk eller ved at scanne QR-koden. Undersøgelsen afsluttes mandag den 30. november kl. 10. 

Testklasser ved D-stævner i 2016 
For at afdække mulighederne for at benytte bidløs optømning ved dressurstævner er der nedsat en arbejdsgruppe bestående af repræsentanter for bidløs dressurridning, en repræsentant fra Dressurudvalget og fra administrationen. Arbejdsgruppen skal skabe rammerne for afviklingen af flere test-klasser ved D-stævner i første halvår af 2016, og erfaringerne fra disse stævner samt resultaterne af spørgeundersøgelsen og andre input skal danne baggrunden for Dressurudvalgets videre arbejde med bidløs optømning.

/DRF

 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen