Vinderne af ECCO Cup i Hjallerup er fundet

24-06-2018 19:10

Camilla Tiefensee Schrøder

Der blev rykket rundt på stillingerne i flere af klasserne i løbet af weekendens ECCO Cup-kvalifikation i Hjallerup Rideklub, hvor de endelige vindere nu er fundet

Michala Mejlgaard Jensen og Trebiz. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I løbet af weekenden har de unge dressurryttere vist masser af flot ridning ved landsstævnet i Hjallerup Rideklub, hvor årets anden runde af ECCO Cup blev afgjort.
Første runde var lørdag, og i dag, søndag, skulle både pony- junior- ungrytterne dyste i kür, mens U25-rytterne var til start i Grand Prix.

Michala Mejlgaard vandt efter GP
Rytterne i ECCO Cup for U25 skulle ride Intermediaire II lørdag og Grand Prix søndag. Lørdag indtog Maja Petersen og Højgårds Dexter e. Dolany/Rosso (opdr. Marie Petersen) førerpositionen efter et ridt bedømt til 68.816 procent, men i Grand Prix-klassen, som netop er overstået, blev hun overhalet af Michala Mejlgaard Jensen på Trebiz e. Der Lord/Lauries Crusador XX (opdr. Heinz Koppelmann). Michala vandt Grand Prixen med 67.868 procent, hvilket sikrede hende sejren i den samlede stilling med 135.193 point.

Førerposition fra start til slut
ECCO Youngrider Cup blev vundet af Josefine Hoffmann og Louis e. Londontime/Don Vino (opdr. Klaus Meyer), som havde vundet klassen både lørdag og søndag. De 68.684 procent lørdag og 70.875 procent søndag gav til sammen 139.559 point. Anezka Zajicova, som lå nummer to begge dage endte også på en samlet andenplads med 138.026 point.

I ECCO Cup Junior var vinderen også en rytter, der havde sejret i begge runder. Anna Maarbjerg Piechnik og Kirks Dibsi e. Come Back II/Laurenz (opdr. Johannes Kirk) vandt med 70.702 procent lørdag og 73.917 procent søndag, hvilket gav en sikker sejr med 144.619 point.

Frederikke Gram Jacobsen og Proud Mary vandt ECCO Cup-kvalifikationen for for kat II. Foto: Ridehesten.com

Flere ponyryttere i spil til førstepladsen

Vinderen af ECCO Cup for kat. II-ponyer blev Frederikke Gram Jacobsen på hoppen Proud Mary e. Champion de Luxe/Bolero (opdr. Rikke Damsgaard). Hun vandt sin klasse både lørdag og søndag, og i küren opnåede hun 73.500 procent.

Se alle start- og resultatlisterne.

Mere ECCO Cup til efteråret
Stævnet i Hjallerup var sommerens sidste ECCO Cup-stævne. Næste runde af ECCO Cup 2018 finder sted den 5.-7. oktober i Solrød Rideklub (for ponyer) og den 2.-4. november hos Heslegård Sportsrideklub (for junior- ung- og U25-ryttere), og endelig bliver finalen for alle aldersklasser afviklet den 30. november til 2. december.