Vinderne af ponydressur i Herning

09-04-2019 11:32

Annika Knudsen Lorentsen

Ved weekendens landsstævne i Herning blev der afviklet ponydressur, for alle ponykategorier, i klasser fra LA3 til PRM

Copyright Ridehesten.com
Josephine Gert Nielsen.

Herning var i weekenden værter for landsstævne i ponydressur, et velafviklet arrangement hvor ponyrytterne havde mulighed for at ride klasser fra LA3 til og med PRM.

Sejre til Josephine og Nathalie

Josephine Gert Nielsen på ponyen Dot Com vandt både fredagens PRT, lørdagens PRM og søndagens PRM for kategori 2 ponyer. Det samme gjorde sig gældende for Nathalie Thomassen i de samme klasser, blot for kategori 1 ponyer, hun vandt alle tre dage med Lykkehøjs Dream Of Dornik e. Melli's Dornik/ Cupkehof Winobert. 

I søndagens PRM for kategori 2 vandt Josephine med 69.878 %, mens andenpladsen gik til Laura Gotteberg Jakobsen på Prince e. Røgild's Kilimanjaro/ Manitu N. med en score på 66.789 %. 

For kategori 1 vandt Nathalie med 71.626 %. Andenpladsen i klassen gik til Sophia Boje Obel Jørgensen på Bomgaardens Dooley e. FS Don't Worry/ Bonansa med 69.228 %, mens tredjepladsen gik til Andrea Ullum Bertelsen på Hedemand's Dr. George e. Dr. Doolittle/ Bolero med 68.821 %. 

Se resultatlister fra alle stævnets klasser her. 

Endnu et stævne i Herning

I den kommende weekend inviterer Herning Rideklub til endnu et dressurlandsstævne, denne gang er det hesterytterne der skal i aktion fra fredag til søndag i klasser fra MB0 til Grand Prix. 

Se startlister her. 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen