Vorbasse Marked 2020 aflyses

15-04-2020 07:32

Vorbasse Marked som er Danmarks største heste- og kræmmermarked aflyses i her i 2020 grundet den nuværende coronasituation

Copyright Ridehesten.com

Bestyrelsen i Vorbasse Grundejerforening håbede på alle måder, at situationen var normaliseret og at årets marked kunne gennemføres, men efter pressemødet mandag den 6. april , hvor regeringen forlængede forbuddet mod større forsamlinger til udgangen af august 2020, må vi desværre meddele, at løbet er kørt og vi må aflyse Vorbasse Marked 2020. Vorbasse Marked er kede af aflysning af årets marked, som er første aflysning siden 1731, men har dog fuld forståelse for myndighedernes beslutning og bakker naturligvis op.

Det er ikke en mulighed at flytte markedet til et senere tidspunkt på året, da størstedelen af hjælperne ved markedet er frivillige, som bruger deres sommerferie på at hjælpe til – og uden de frivillige ville det ikke være muligt at afholde så stort et marked med op til 250.000 gæster i så lille en by.

Desuden er usikkerheden om, hvornår større forsamlinger igen tillades i Danmark, også stadig en faktor.

Aflysning af årets marked vil få stor betydning for byens handlende, markedets samarbejdspartnere samt de mange lokale foreninger, som hjælper med forskellige opgaver ved markedet.

/Pressemeddelelse

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner