WBFSH-præsidenten genvalgt

10-10-2013 10:44
Avl

WBFSH-præsidenten siden 1999, Jan Pedersen, Arden, blev igår genvalgt for endnu en to-årig periode under organisationens generalforsamling i Warszawa, Polen

Copyright Ridehesten.com

Dansk Varmblods formand siden 1994, Jan Pedersen, Arden, har været præsident for den verdensomspændende paraplyorganisation for sportshesteavlsforbund WBFSH (World Breeding Federation for Sport Horses) siden 1999 og har netop afsluttet sin syvende to-årige periode som præsident med et genvalg til ottende periode som præsident og har dermed taget hul på sit femtende år i lederstolen.


Genvalget uden modkandidat og med akklamation fandt sted under WBFSH's årsmøde, der er blevet afholdt i Warszawa, Polen, fra mandag til onsdag i denne uge. Årsmødet sluttede med generalforsamling igår onsdag, hvor præsidenten var på valg. Jan Pedersen takkede for tilliden og accepterede genvalget med en bemærkning om, at han ser frem til endnu to spændende år på formandsposten.


På hjemmesiden WBFSH kan man læse meget mere om årsmødet og i næste nummer af magasinet Ridehesten vil man kunne læse flere artikler fra begivenheden i Polen.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen