Werth og Nilshagen til Saab Top 10 Dressage

31-10-2017 07:45

Camilla Tiefensee Schrøder

Tyske Isabell Werth og svenske Therese Nilshagen er meldt klar til den eksklusive konkurrence for dressurryttere, der topper verdensranglisten

Copyright Ridehesten.com
Therese Nilshagen og Dante Weltino. Foto: Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Sweden International Horseshow har nu offentliggjort både Isabell Werth og Therese Nilshagen som de første deltagere i Saab Top 10 Dressur. Det oplyser arrangørerne i en pressemeddelelse.

Svenske Therese Nilshagen skal deltage med sin oldenborgerhingst Dante Weltino, som hun selv har uddannet, og hun ser frem til stævnet i Stockholm, som løber af stabelen fra den 30. november til den 3. december. Saab Top 10 Dressur bliver redet over to dage den 2.-3. december.

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Det er fantastisk! Når man er i top 10 blandt verdens bedste ryttere, betyder det også hård konkurrence, men det bliver skønt at komme hjem og konkurrere i Sverige, udtaler Therese Nilshagen, som har boet i Lönningen i Tyskland de sidste 14 år.

I Saab Top 10 konkurrerer de otte dressurryttere, der ligger øverst rangeret på FEI's verdensrangliste pr. den 31. oktober. Heraf skal én af dem dog være den bedst rangerede svensker, uanset hvilken placering det er. Dertil kommer to "wild carts". Der bliver redet om en præmiesum på hele 200.000 euro.

 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen