12 år hos Absolute Horses - Hvor skal DM være fremover?

03-05-2022 06:18

Annika Knudsen Lorentsen

I forbindelse med stævnet på Absolute Horses takkede formand for Dansk Ride Forbund, Ulf Helgstrand, for 12 gode år hos Absolute Horses. Han fortalte også, at stævnet nu kommer i udbud, så den kommende arrangør af mesterskabet kan findes - men hvad kræver det egentligt at holde et mesterskab?

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Der er ingen tvivl om, at Absolute Horses hos Andreas og Christian Schou har været gode værter for mesterskabsstævnet de sidste 12 år, hvor de har budt landets dygtige springryttere indenfor på deres fine faciliteter på Tågerup. 

Tiden er dog kommet til, at der skal ske noget nyt, og mens Schou vil fokusere på andre opgaver, så skal DM fortsat afholdes hvert år. På stævnets sidste dag i weekenden afslørede Ulf Helgstrand, som er formand for Dansk Ride Forbund, at stævnet vil blive udbudt, så arrangører kan byde ind på afholdelsen af det de kommende år. 

Copyright Ridehesten.com
Ulf Helgstrand. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard

– Det har været 12 fantastiske år hos Schou, men nu bliver stævnet udbudt og det bliver spændende at se, hvem der byder ind på afholdelsen af mesterskabsstævnet, udtalte Ulf blandt andet. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Der er flere steder i Danmark, som kunne være gode bud på en arrangør til afholdelsen af DM i springning. Mange ryttere, forældre og andre personer i sporten, fremhæver, at de håber, at den kommende arrangør også kan tilbyde de gode forhold, som de har oplevet hos Absolute Horses. En af dem er Ib Meldgaard Møller, som er far til juniorrytter Ina Meldgaard Slettnes Møller. 

– Det har været 12 fantastiske år hos Absolute Horses, og på trods af regn og vind i forbindelse med flere af stævnerne, har det været fantastiske stævner i gode rammer og med god plads. I år var vi heldige med vejret og kunne derfor nyde stævnet endnu mere, fortæller han og fortsætter: 

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard

– Jeg håber, at der bliver fundet en ny god arrangør til de kommende mesterskaber. En arrangør som bliver valgt ud fra kriterier, som stiller krav til, at der skal være god plads, et professionelt set up og gode baner, som rytterne kan være trygge ved at ride på.

Præcis hvornår stævnet vil blive udbudt og hvilke krav rideforbundet har til en kommende arrangør er ikke meldt ud, men faktum er, at i 2023 vil en ny arrangør byde velkommen til DM og Agria DRF Mesterskaberne i springning. 

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing