12-årig dansker vandt Singapore-mesterskab

29-05-2018 12:23

Camilla Tiefensee Schrøder

Annabelle Rehn på 12 år, som bor med sin familie i Singapore, har vundet det nationale dressurmesterskab 2018 på DV-vallakken Aakerblads Cobra

Nyheden fortsætter efter annoncen

Årets nationale mesterskaber i dressur i Singapore blev afholdt i denne weekend, og her lykkedes det en ung dansker på deltagerlisten at komme øverst på podiet i sin klasse.
Annabelle Rehn, som kun er 12 år gammel, vandt finalen i FEI Advanced Freestyle med på sin 12-årige DV-vallak Aakerblads Cobra e. Mid-West Ibi-Light/Induc (opdr. Tina Aakerblad Pedersen). Med musik arrangeret af Tandrup Dressage & Musik, ved Louise Østergaard, sikrede Annabelle sejren med 71.75 % i finale-testen.

Annabelles mor, Marianne Rehn, fortæller, at hun bl.a. var oppe imod den professionelle dressurrytter Cynthia EE, som har deltaget i Asian Games.
– Med dommere fra Australien var der enorm overraskelse over, at Annabelle til trods for sin unge alder var i stand til at ride imod professionelle og tage sejren hjem, fortæller hun.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Fandt hesten på Ridehesten.com
Annabelle og hendes familie har været bosiddende i Singapore siden 2017 pga. arbejde og skole. Tidligere har hun været ponyrytter trænet af Vibeke Degn Andersen og har bl.a. deltaget i DM i dressur for ponyer i Vallensbæk i 2015.

Familien købte Aakerblads Cobra i 2016 via en annonce på Ridehesten.com.

Copyright Ridehesten.com
Før Annabelle flyttede til Singapore, deltog hun bl.a. i DM i dressur for ponyer i 2015 med Søgaards Asterix. Foto: Ridehesten.com
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen