Annabelle Rehn 8'er ved EM i dag

22-07-2023 15:41

Annika Knudsen Lorentsen

I dag har juniorrytterne redet om individuelle medaljer ved EM i tyske Kronberg, og her blev Annabelle Rehn bedste dansker på en flot ottendeplads

Copyright Ridehesten.com
Annabelle Rehn. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

I dag har juniorrytterne redet om individuelle medaljer ved EM i Kronberg, og her leverede alle fire danske ryttere en fin præstation. 

Den bedste af dem var Annabelle Rehn med Vestervangs Garson e. De Noir/ Ragazzo (opdr. Martin Klavsen). Sammen opnåede den danske ekvipage 73,530 procent og placerede sig på ottendepladsen. Igennem deres program blev ekvipagen blandt andet belønnet med en del 8-taller. 

De øvrige tre danske ekvipager der var til start var Sophia Boje Obel Jørgensen med Askari Pilekær e. Apache/ Florestan I (opdr. Anne Mette Rossen og Lars Langenhoff), Johanne Kofod Jensen med Frida Gold 5 e. Fidertanz/ De Niro og Therese Rosenkilde med Blue Hors Zwobber e. Blue Hors Zack/ Blue Hors Romanov (opdr. Blue Hors ApS). De placerede sig på henholdsvis 12., 15. og 16. pladsen i dag.

Copyright Ridehesten.com
Det danske hold da de vandt sølv. Foto: FEI/www.sportfotos-lafrentz.de/Stefan Lafrentz

Foruden individuelle medaljer skulle juniorrytterne i dag ride om de 18 pladser der er til morgendagens kür. Her går de 18 bedste fra i dag videre til at ride om de individuelle kürmedaljer. Det er dog maksimalt tre ryttere fra hver nation der kan ride med i küren, og det betyder, at selvom alle fire danske ekvipager red sig blandt de 18 bedste i dag, så er det kun de tre der kommer til start i morgen. 

Tyskland tog alle dagens juniormedaljer
I dagens individuelle konkurrence blev medaljerne vundet af ene tyske ryttere. Guldmedaljen blev sikret af Rose Oatley der opnåede 78,03 procent. 

Sølvmedaljen tog Allegra Schmitz-Morkramer, mens Lana Pinou Baumgürtel tog bronzemedaljen, og dermed sikrede hun, at alle tre medaljer blev vundet af tyske ryttere. 

Det var også det tyske hold der sikrede sig guldmedaljen for hold tidligere på ugen, hvor det danske hold vandt sølv. 

Start- og resultatlister. 

I opslaget fra Dansk Ride Forbund nedenfor kan I se stemning fra æresrunden med Annabelle i dag.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen