46 springhingste kåret i KWPN

02-02-2018 09:52
Avl

Det hollandske ridehesteavlsforbund, KWPN, er i fuld gang med afviklingen af deres årlige hingstekåring, hvor springhingstene blev kåret igår, og dressurhingstene fremvises idag og kåres i morgen

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

For hollænderne er KWPN-hingstekåringen i Brabanthallen i 's-Hertogenbosch årets helt store avlerfest (fokkerfeest), og de omtaler kåringen som verdens største med 25.000 besøgende i løbet af weekenden. I den sammenhæng må det være på sin plads at indsnige en kommentar om, at Dansk Varmblods årlige hingstekåring i MCH Messecenter Herning hvert år har over dobbelt så mange besøgende.

Onsdag og torsdag har ved KWPN-hingstekåringen i Den Bosch været helliget springhingstene, og i går faldt den endelige kåringsdom, hvor 46 unge springhingste blev anerkendt, og syv af disse opnåede adgang til præmieringen, hvor de blev oprangeret således:

  1. (090) KANNAN JR e. CORNET OBOLENSKY x QUICK STAR
  2. (205) KARALDO e. HARLEY VDL x CHIN CHIN
  3. (248) KEY WEST e. TANGELO VAN DE ZUUTHOEVE x PIN PHIN
  4. (114) KARDINAAL HX e. DON DIABLO HX x KARANDASJ
  5. (020) KARTOUCHE e. BALTIC VDL x BALOUBET DU ROUET
  6. (227) KOBALT e. MODESTO x CALIDO I
  7. (169) KWIK VAN DE ZIETFORT e. F-ONE USA x CALVINO Z
Nyheden fortsætter efter annoncen

Se kåringsresultatet HER.

Lige nu er løsvisning af dressurhingste i fuld gang med efterfølgende frasortering på skridtring. Den danskavlede hingst e. San Amour/ Zardin Firfod (opdr. Malene Munk) er med videre i kåringsforløbet. Hingstekåringen kan følges live HER.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen