5. plads til Sheena Bendixen

23-09-2018 14:47

Det blev til en samlet 5. plads til danske Sheena Bendixen til WEG i voltigering, hvor Lasse Kristensen var longefører

Copyright Ridehesten.com
Sheena Bendixen. Arkivfoto.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Sammen med hesten Klintholms Ramstein og longefører Lasse Kristensen fik voltigør Sheena Bendixen fremvist en flot sidste runde. I fjerde og sidste runde var resultatet det femte bedste, og det resultat betød at de rykkede op på en samlet 5. plads, efter de i alt 4 flotte runder. Hendes samlede resultat over de fire runder blev på 8,192 point.

Verdensmesteren indenfor voltigering for kvinder blev Kristina Boe med hesten Don de la Mar og Winnie Schlüter, der var longefører, der samlet havde fået 8,388 point over de fire runder. Endnu en tysker besatte andenpladsen, her var det Janika Derks med hesten Carousso Hit og med Jessica Lichtenberg som longefører, og de sluttede med 8,374 point foran bronzemedaljetager Lisa Wild fra østrig med hesten Fairytale og Maria Lehmann som longefører, der fik samlet 8,363 point.

Det samlede resultat kan ses her.

Herrernes mesterskab
Hos herrerne var der desværre ikke nogen danske deltager. Men Tyskland var godt repræsenteret, da de vandt både sølv- og bronzemedaljen samt også besatte fjerdepladsen.
Det blev dog franskmanden Lambert Leclezio der med hesten Piovre Vert og sin longefører Francois Athimon der vandt guldmedaljen foran Jannik Heiland med Darbeluga sammen med sin longefører Barbara Rosiny og Thomas Brüsewitz med Danny Boy OLD med sin longefører Patric Looser.

Det samlede resultat kan ses her.

Holdkonkurrence
I holdkonkurrencen klarede Tyskland sig også rigtigt godt. Det blev det tyske hold der tog guldmedaljen foran Schweiz der tog sølv og Østrog der tog bronsemedaljen.

Resultatet af holdkonkurrencen kan ses her.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen