Ændring i U25-holdet forud for EM i dressur

01-09-2021 12:28

Marie Helene Rigård Rohleder

Med knapt en uge til EM i dressur i Hagen, har landstræner Nathalie Zu Sayn-Wittgenstein valgt at foretage en ændring i U25-holdet. Det betyder, at Katrine With Petersen og Hjorts Rhapsody in Blue erstatter Sandra Aagaard Hyrm og Heslegaards Rismon

Copyright Ridehesten.com
U25-holdet: Fra venstre Victoria Vallentin, Emma Skov, Katrine With Petersen og Josefine Hoffmann. Foto: Ridehesten.com/ Marie Rohleder
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dansk Ride Forbund skriver i dag i en pressemeddelelse, at der er foretaget en ændring på U25-landsholdet forud for EM i dressur i Hagen i næste uge. 

Det betyder, at Katrine With Petersen og Hjorts Rhapsody in Blue erstatter Sandra Aagaard Hyrm og Heslegaards Rismon.

Holdleder Anne-Mette Binder fortæller, at beslutningen er truffet på baggrund af de seneste dages bootcamp på Julianelyst, hvor der bl.a. har indgået programridning og træning med landstræneren:

– Når der udtages til turneringer og mesterskaber, afhænger valget af de enkelte ekvipagers form på det givne tidspunkt. Men formen er et øjebliksbillede, som kan ændre sig frem mod et givent mesterskab eller stævne, og på baggrund af de sidste dages bootcamp er det besluttet, at Katrine og Hjorts Rhapsody in Blue træder ind i U25-gruppen i stedet for Sandra og Heslegaards Rismon.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Anne-Mette tilføjer desuden, at det selvfølgelig er beklageligt, men en mulighed, at ændringen foretages så tæt op til mesterskabet: 

– Bootcampen mandag og tirsdag efterlod en så frisk og aktuel vurdering af alle deltagende ekvipager som overhovedet muligt, og det gør, at udskiftningen rent objektivt foretages for at sende det stærkest mulige hold afsted til Hagen, afslutter hun.

//Dansk Ride Forbund

Fakta
Her er holdet til EM i dressur:

U25:

Emma Skov / Cracker Jack
Josefine Hoffmann / Hønnerups Driver
Victoria Vallentin / Brooklyn
Kathrine With Petersen / Hjorts Rhapsody in Blue

Reserve:
Thea Bech / Dionisos
Sandra Hyrm/ Rismon

Senior:

Cathrine Dufour / Bohemian
Charlotte Heering / Bufranco
Daniel Bachmann Andersen / Marshall-Bell
Nanna Skodborg Merrald / Atterupgaards Orthilia

Reserver:

Anna Kasprzak / Fuhur eller Rock Star
Lone Bang Larsen / Bakkely’s Onandt

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen